06 – 537 283 26 info@fun-voetbal.nl
Selecteer een pagina

ZLM Voetbaldag

Tijdens de ZLM Voetbaldag krijgen de deelnemers een dag lang voetbaltraining van ervaren en gediplomeerde trainers onder leiding van Dennis en Gérard de Nooijer. Tijdens de voetbaltrainingen komen techniek, tactiek, teamwork en behendigheid aan bod in verschillende oefenvormen.

Klinkt leuk. Ik doe mee!

Ik wil eerst meer weten.

Wat is de ZLM voetbaldag?

Tijdens de ZLM Voetbaldag krijgen de deelnemers een dag lang voetbaltraining van ervaren en gediplomeerde trainers onder leiding van Dennis en Gérard de Nooijer.
Tijdens de voetbaltrainingen komen techniek, tactiek, teamwork en behendigheid aan bod
in verschillende oefenvormen:

Bal- en lichaamsbeheersing
Passen, trappen en aannemen
Scoren
Aanvallen en verdedigen
Kleine en grote partijspelen
Gatengoal
Penalty bokaal

De ZLM Voetbaldag duurt van 9.00 – 15.30 uur. De voetbaldag is inclusief een shirt, een bal, drinken en een gezamenlijke lunch. Keepers kunnen zich opgeven voor een exclusieve keeperstraining verzorgd door KeepersAcademieZeeland.

 

Voor wie is de ZLM Voetbaldag?

Aan de ZLM Voetbalevenementen kunnen jongens en meisjes deelnemen in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar. De trainingen zijn geschikt voor iedereen. De deelnemers hoeven geen lid te zijn van een voetbalvereniging.

Wat kost de ZLM Voetbaldag?

De ZLM Voetbaldag kost € 39,95 per deelnemer. Klanten van ZLM Verzekeringen krijgen 25% korting. Deelnemers die het ZLM relatienummer invullen op het inschrijfformulier ontvangen deze korting direct en betalen € 29,95 per deelnemer.

Waar en wanneer kan ik meedoen?

De ZLM voetbaldagen organiseren wij op verschillende data en locaties van mei tot december. Kijk bij Inschrijven voor meer informatie.

Ja, ik doe mee!

Ik wil graag tijdens een voetbaldag, fun hebben en training krijgen van voormalig profvoetballers en gediplomeerde trainers Dennis en Gérard de Nooijer.

“Ik geniet van de glimlach van kinderen als ze een mooie beweging maken en hun tegenstander voorbij gaan of de bal afpakken. Het scoren van een goal. Het beter willen worden. Dat is de reden waarom ik ook jeugdtrainer ben geworden.”

Dennis de Nooijer

Inschrijven