06 – 537 283 26 info@fun-voetbal.nl
Selecteer een pagina

Missie en visie Fun & Voetbal

Missie

Fun & Voetbal organiseert en begeleidt voetbalactiviteiten voor kinderen van 6 t/m 14 jaar, het bedrijfsleven, scholen en verenigingen. Dankzij de voetbalervaring, voetbalkennis en naamsbekendheid van ex-profvoetballers Dennis en Gérard de Nooijer kunnen zij uitstekend voorzien in de vraag naar voetbalgerelateerde activiteiten.

De meeste voetbalevenementen organiseert Fun & Voetbal op eigen initiatief. De samenwerking met hoofdsponsor ZLM Verzekeringen stelt ons in staat om de activiteiten aan te bieden voor een scherpe prijs. Mede hierdoor kunnen we ons doel bereiken om zoveel mogelijk kinderen plezier te laten beleven aan voetbal en het voetbaltalent van al onze deelnemers te ontwikkelen en begeleiden.

Fun & Voetbal is tevens de juiste partner als (mede)organisator van een voetbalevenement. Ons professionele trainersteam is bij uitstek geschikt om elke voetbalactiviteit tot een succes te maken.

Visie

Fun & Voetbal wil binnen de provincies Zeeland, Noord-Brabant en omstreken een unieke marktpositie innemen met de organisatie van kwalitatief hoogwaardige voetbalevenementen voor diverse doelgroepen. Inhoudelijk zijn alle activiteiten van Fun & Voetbal erop gericht om naast spelinzicht zowel de basistechnieken als bal- en lichaamsbeheersing bij de deelnemers te bevorderen en stimuleren. Kinderen in de leeftijd van 6-14 jaar leren snel, zeker als ze enthousiast en betrokken zijn. Daarom vinden wij het heel belangrijk dat plezier een centrale plaats inneemt tijdens de voetbaltrainingen. Dankzij de gerichte training op techniek, tactiek, teamwork en balbehandeling krijgen kinderen ook steeds meer zelfvertrouwen, waardoor ze hun voetbaltalent bij Fun & Voetbal optimaal kunnen ontwikkelen.